Imagini pentru interfoaneImagini pentru interfoane

Care este importanta unui videointerfon in zilele noastre?

Sistemele de videinterfonie indeplinesc o functie pe cat de simpla, pe atat de esentiala. Videointerfoanele permit comunicarea cu vizitatorii, in deplina siguranta, fara a fi necesara o interactiune fizica propriu zisa cu acestia. Prin instalarea unui astfel de videointerfon veti spori siguranta si securitatea propriei locuinte.

Unele modele de videointerfoane dispun de o caracteristica ce permite controlul vizual din dreptul usii, la detectia de miscare.

Aspecte esentiale cu privire la alegerea unui videointerfon

Pe piata exista numeroase sisteme de videointerfonie. Preturile acestora difera in functie de caracterisicile pe care le inglobeaza. Piata este destul de extinsa in domeniul sistemelor de securitate a locuintei, astfel ca veti avea suficiente variante care va vor ingreuna decizia finala de a achizitiona un videointerfon. Exista insa anumite aspect importante de care trebuie sa tineti seama cand sunteti pe punctul de a cumpara un videointerfon. Nu uitati ca in momentul in care securitatea primeaza, nu trebuie sa faceti compromisuri.

In primul rand, unitatea (camera) exterioara trebuie sa fie impermeabila si, de asemenea, trebuie sa fie protejata impotriva prafului.

Un alt aspect important este ca unitatea exterioara sa fie echipata cu illuminator  infrarosu. Aceasta caracteristica va permite sa identificati vizitatorii chiar in conditii de iluminat slab. In aceeasi categorie a sigurantei intra si rezistenta unitatii exterioare la posibile acte de vandalism. De aceea este recomandat atunci cand alegeti un videointerfon sa va asigurati ca unitatea exterioara este suficient de rezistenta si solida, chiar daca uneori designul acesteia poate trece in plan secund.

Asigurati-va ca videointerfonul permite si comunicatie audio si nu doar video. Nu toate videointerfoanele dispun de aceasta functie. De asemenea exista numeroase modele de videointerfoane ce permit reglarea volumului, a culorilor, a luminozitatii, chiar si a sunetului prin melodiile polifonice preexistente.

Daca intentionati sa va instalati singur un videointerfon, respectati instructiunile ce le gasiti in interiorul cutiei. Altfel riscati sa cheltuiti bani suplimentar pentru un specialist.

Ce aveti de facut dupa ce ati instalat videointerfonul?

Este foarte important sa adoptati o noua rutina de a deschide usa. Invatati membrii familiei cum trebuie sa procedeze pentru a deschide usa cand suna videointerfonul. Tineti cont ca acest sistem este instalat pentru protectia dvs. si a familiei, asa ca nu incetati sa-l utilizati.

Cand trebuie sa deschideti usa, folositi intotdeauna videointerfonul pentru a o debloca.

Daca cineva bate la usa, fara a suna la viodeinterfon, sub nicio forma nu deschideti usa. Camera exterioara este vizibila pentru oricine se afla in fata usii/portii.

Daca in timpul unei conversatii cu un vizitator observati ca ascunde ceva din raza dvs. vizuala, rugati-l sa va arate despre ce este vorba.

Foarte important este sa invatati copiii sa procedeze la fel.

1
2
LOCATIA
BUCURESTI
SECTOR 4
0767.627.099 eurombestbusiness@yahoo.ro
Mirum
sample map