Minimizarea costurilor pe termen lung

Sistemele electronice de control acces nu necesita schimbarea incuietorii. Majoritatea pot fi reprogramate usor, reducandu-se necesitatea unor servicii suplimentare. De asemenea, marile companii care angajeaza firme de paza, pot renunta la serviciile acestora odata ce apeleaza la sistemele de control acces. Daca sunteti interesati sa utilizati sisteme de control acces pe baza de card, veti putea reprograma noile carduri foarte usor, in cazul in care se intampla sa il pierdeti pe cel vechi. In orice caz, sistemele electronice de control acces elimina orice dificultati aparute la sistemul de securitate, intrucat este nevoie de nu mai mult de 5-10 minute pentru a efectua modificarile in sistem. 

Inregistrarea persoanelor care intra si care pleaca din cladire

Exista doua mari avantaje ale unui sistem de control acces complex. In primul rand, in cazul unei urgente veti putea informa autoritatile cu privire la persoanele care au intrat si iesit din cladire intr-o anumita perioada de timp.

In al doilea rand, prin sistemul de pontaj, puteti controla orele cand angajatii dvs. sosesc si pleaca de la lucru, gestionand in acest fel eficienta si productivitatea acestora in activitatile desfasurate. 

In general sistemele de securitate sunt consolidate prin adaugarea sistemelor de control acces. Acestea constituie achizitii pe termen lung ce pot fi personalizate in functie de necesitatile dvs. si de nivelul de control al securitatii de care aveti nevoie. Statisticile arata ca aprox. 75% din numarul angajatilor au furat cel putin o data de la locul de munca. Prin intermediul unui sistem de control acces adecvat, nu trebuie sa va mai preocupati de angajatii care se afla in zone in care nu ar trebui.

Fiecare afacere este diferita, chiar si in interiorul aceleasi cladiri pot exista cerinte diferite cu privire la sistemul de control acces. Cel mai bun sistem este cel care va permite flexibilitate si va ofera exact informatiile de care aveti nevoie. Indiferent ca aveti un apartament, o scoala, un birou, un spital sau o banca, trebuie sa va alegeti sistemul care respecta cerintele dvs.

 

 

1
2
LOCATIA
BUCURESTI
SECTOR 4
0767.627.099 eurombestbusiness@yahoo.ro
Mirum
sample map